Sponsors


Sponsormogelijkheden

Hieronder kunt u zien wie zich al aan deze dag verbonden hebben als sponsor. In deze lijst mist echter nog een belangrijke sponsor: U!

Ook ú kunt op deze dag uw doelgroep bereiken met uw producten en werken aan uw naamsbekendheid bij de mensen die een beslissende rol spelen als het gaat om Gastvrijheid in de zorg.

Er zijn diverse mogelijkheden om als sponsor deel uit te maken van deze dag. Zo kunt u uw product en/of dienst verbinden aan het congres, de zorgmarkt en/of de GMS Awards.

HIER kunt u de sponsormogelijkheden bekijken. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die bij u passen kunt u direct contact opnemen met:

Ilona van Zuidam

Media adviseur
Telefoon: 088-5840994
Mobiel: 06-46388087
ilonavanzuidam@​vakmedianet.nl


Wij Gastvrij

WijGastvrij is de branchevereniging voor Uitblinkers in gastvrijheid en eten en drinken in de zorg. Ruim 30.000 gastvrijheidmedewerkers, koks, leidinggevenden en managers zijn dagelijks druk doende om het welbevinden van patiënten, cliënten, bewoners en andere gasten te bevorderen. Wij Gastvrij wil door activiteiten, een vakblad en een eigen academie de trots terugbrengen, het plezier in het vakgebied vergroten en al die uitblinkers nog verder ontwikkelen.

www.wijgastvrij.nl


Huuskes

Als manager bij een (zorg)instelling, cateraar, kok of restauranthouder wilt u hetzelfde als wij: uw gasten laten genieten van een heerlijke maaltijd. Voor ons betekent dat de ingrediënten vers in huis halen, direct verwerken en vasthouden aan ambachtelijke recepten. Deze mix van vers en vroeger maakt onze producten zoals u ze graag wilt hebben: fris, puur, heerlijk van smaak en constant van kwaliteit.

www.huuskes.nl


BidFood (voorheen Deli XL)

Bidfood bedient de keukens en restaurants met een compleet assortiment food en non-food. Van internationale producten tot oer-Hollandse streekproducten. Sinds deze herfst bedienen Bidfood en Albert Heijn samen de zorgmarkt. Bidfood houdt haar focus op de keukens en restaurants, terwijl AH zich richt op kleinschalige woongroepen.

Samen naar betere zorg
Als partner voor de zorg geloven wij in de kracht van samenwerking, met alle betrokkenen. Van instellingen en hun personeel tot voedselproducenten en onderzoekers en natuurlijk de bewoners en patiënten zelf. Samen werken we aan het lekkerste eten voor de zorgcliënt, aan minder waste, meer beleving, slimme maaltijdconcepten en een betere logistiek.

https://bidfood.nl/zorg


Zwanenberg

Zwanenberg Foodservice, onderdeel van Zwanenberg Food Group, is een club gepassioneerde vakmensen die met jarenlange ervaring veel kennis in de verschillende foodservice markten heeft opgedaan.

Door onze opgedane kennis kunnen wij gedegen advies geven aan onze klanten op het gebied van de mogelijkheden tot assortimenten, category management, diëtetiek, verschillende concepten voor verschillende gebruiksmomenten en verschillende marktsegmenten. Hiermee willen we bereiken dat we de wensen van de gasten met de juiste producten en assortimenten kunnen vervullen.

www.zwanenbergfoodservice.nl/


Demetra

Demetra biedt de zorgsector vernieuwende oplossingen die een eenvoudige en juiste opwarming van de maaltijd mogelijk maken.

Demetra’s vlaggenschip is de Mealbutler®. Zijn intelligente technologie maakt een gecontroleerde en toch eenvoudige opwarming mogelijk.

http://www.demetra.be/


Food Connect

Niks is fijner dan lekker kunnen aanschuiven zonder dat u er iets voor hoeft te doen. Soms komt het er gewoon niet van; drukke dag, te laat thuis, of u bent niet in staat zelf te koken. En toch wilt u graag goed en gezond eten. Voor die momenten zijn er de maaltijden van Food Connect. Heel veel keuze, gemakkelijk te bestellen, gewoon thuisbezorgd en lekker.

We kiezen voor verse ingrediënten en koken lekker, gezond én persoonlijk. Beetje meer jus, extra groenten, zoutarm of een dieet? Het is zo geregeld. Dat geldt trouwens ook voor het bestellen. Met de persoonlijke menukaart kunt u elke dag kiezen waar u zin in heeft, aangevuld met verse boodschappen. Bekijk het assortiment en u bepaalt zelf uw combinatie en uw prijs op:

www.foodconnect.nl


Smilde Foods

Met de producten van Smilde Foods onder de merken Bebo, Fano en Romi heeft u een totaalassortiment aan (dieet-)margarines, salades, sauzen en oliën tot uw beschikking. Veelal vrij van allergenen en bereid met natuurlijke kleur- en smaakstoffen. Deze producten zijn uitermate geschikt voor Kleinschalig Wonen-locaties. Graag vertellen wij u er meer over in onze stand op De Dag van de Gastvrijheid.

www.smildefoods.nl/kleinschaligwonen


Distrivers

“Of je nu ziek, lichamelijk of geestelijk beperkt, eenzaam, vergeetachtig of snel moe bent. Samen met onze klanten zorgen wij ervoor dat u elke dag lekker en gezond eten en drinken krijgt. Maar ook als u nog zelfstandig thuis woont zorgen wij er voor dat u goed kunt eten.“

Ons onderscheidende vermogen ligt in de aandacht die wij hebben voor uw cliënten en patiënten, maar ook als u nog thuis woont dan staat u in het middelpunt van onze belangstelling. Als totaalleverancier van eten en drinken en alles daaromheen is onze belangrijkste taak ervoor zorgen dat de mensen voor wie wij werken elke dag kunnen genieten van lekkere maaltijden. Dit geldt voor zorginstellingen en ziekenhuizen in heel Nederland en de thuiswonende consument die elke dag wil genieten van lekker eten.

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan verse, koelverse en diepvriesproducten, convenience maaltijden uit eigen keuken en droge kruidenierswaren. Ook bieden wij een breed assortiment non food. Ons uitgangspunt is een optimale maaltijdbeleving en daarom bieden wij samen met onze partners mogelijkheden voor uw keukenapparatuur, inrichting van uw restaurant en training van uw personeel.

http://www.distrivers.nl/overdistrivers


LOC Zeggenschap in Zorg

Landelijke cliëntenorganisatie die 1300 medezeggeschapsorganen vertegenwoordigt in de sectoren verzorging, verpleging, geestelijke gezondheidszorg, thuiszorg, verslavingszorg, vrouwenopvang, maatschappelijke opvang, welzijn, jeugdzorg en jeugd-GGZ. LOC wil bijdragen aan hoogwaardige kwaliteit van leven en welzijn van hen die afhankelijk zijn van zorg door hun zeggenschap te optimaliseren en de kwaliteit van de sectoren zorg en welzijn naar een hoger plan te tillen.


Van Hoeckel

Van Hoeckel is totaalleverancier van eten & drinken, met dagelijkse leveringen aan ruim 1200 zorgaanbieders. Daarnaast helpen, adviseren en ondersteunen we deze zorgaanbieders bij het inrichten van bedrijfsprocessen, gericht op de drie maaltijdmomenten, de mooiste momenten van de dag.

Onze dienstverlening voeren wij uit als uw 'partner in food care'. We denken niet in beperkingen, maar juist in kansen en oplossingen.

http://www.vanhoeckel.nl/over-ons.htm


Gastronomisch Gilde

Vereniging van foodprofessionals in horeca en zorginstellingen met meer dan 3000 leden. Het Gastronomisch Gilde wil een bijdrage leveren aan de verbetering van de gastvrijheidszorg, onder andere door het verbeteren van de kwaliteit, smaak en beleving van maaltijden in de zorg.


Nestle

Bij NESCAFÉ begrijpen we dat koffie belangrijk is voor uw mensen. Voor uw werknemers, bezoekers en bewoners. De afgelopen jaren heeft Nestlé Professional verschillende innovaties gelanceerd in samenwerking met zorginstellingen. U kunt hierbij denken aan een high-capacity machine voor locaties waar de vraag naar koffie échte pieken kent. Maar ook een concept voor kleinschalig wonen waarbij u snel en eenvoudig voor iedereen de juiste kop koffie zet, altijd van de beste kwaliteit. Zo blijft er meer tijd over om de bewoners de aandacht te geven die ze verdienen.

Wij denken graag met u mee over een oplossing op maat die precies aan de behoeften van uw organisatie voldoet. Wilt u meer weten over onze koffieconcepten? Neem dan contact op met Nestlé Professional via 020 5699 403 of www.nestleprofessional.nl.

https://www.nestleprofessional.nl/


Bebo

Tientallen jaren geleden is Bebo in het leven geroepen door Benninga’s Friesche Margarine Fabrieken te Leeuwarden. De margarines van Bebo werden in eerste instantie veelal afgezet binnen de bakkerijmarkt.

Benninga’s Friesche Margarine Fabrieken is in 1972 overgenomen door de firma Smilde Holding BV, tegenwoordig Royal Smilde. Bebo is in de loop der jaren uitgegroeid tot een internationaal foodservicemerk, met een sterke positie binnen de instellingenmarkt.

De Bebo-producten worden vanuit Heerenveen wereldwijd vermarkt door Smilde Foods BV, een divisie van Royal Smilde.

http://www.bebo.eu/


Fano

Fano is het merk van Smilde Foods voor koelverse salades en sauzen. Onze moderne productielocatie staat in Oosterwolde en is op het hoogste kwaliteitsniveau
gecertificeerd (IFS Higher Level). Smilde Foods BV is onderdeel van Royal Smilde, een vooraanstaande producent van voedingsmiddelen uit Heerenveen. Dit familiebedrijf werd door Arend Smilde in 1863 in Heerenveen gesticht. Nu zijn de vijfde en zesde generatie van de familie Smilde in het bedrijf werkzaam. De kernwaarden die alle medewerkers hoog in het vaandel hebben staan zijn kwaliteit, continuïteit, voedselveiligheid en duurzaamheid.

Bij Fano ligt de basis voor kwaliteit in het aantrekkelijk en eigentijds houden van het assortiment. Fano staat voor hoge kwaliteit. Dat willen we zo houden. Ons streven is om de professionele gebruiker te ondersteunen met producten die de basis zijn voor eigen creaties. Hiermee spelen we uiteraard in op actuele ontwikkelingen en behoeften in de markt. We hebben heel wat gerealiseerd in de afgelopen jaren.

http://www.fano.nl


Friesland Campina

https://www.frieslandcampina.com


Innopastry

https://www.innopastry.com/


Hostmanship

http://www.hostmanship.nl/


Attend

“Attend levert innovatieve concepten om invulling te geven aan flexibele arbeid in de belevingsmarkt”.

Wij kennen onze oorsprong in de 5 sterren hotellerie. In de loop der jaren kreeg onze organisatie steeds meer vragen uit de zorgmarkt naar gastvrije, vriendelijke en bovenal professionele medewerkers. Dit was de eerste stap en inmiddels heeft onze organisatie haar dienstverleningsmodel volledig ingericht en toegepast op de zorgmarkt.

Hierin vormt onze diepgewortelde hospitality DNA de basis voor alles wat wij doen en beloven. De hotellerie vraagt van oorsprong om veel flexibiliteit, dit zit verankert in onze dienstverlening.
Gastvrije service is hetgeen waarmee u zich onderscheidt van andere organisaties. Wij zijn ervan overtuigd dat medewerkers die iedere dag met passie, energie en bevlogenheid werken, het verschil maken. In nauwe samenwerking met opdrachtgevers geven wij invulling aan ondersteunende diensten en –concepten die een wezenlijke bijdrage leveren aan de beleving van gasten.

Of het nu gaat om een patiënt, cliënt of bezoeker, de ‘gast’ staat altijd centraal. Wij formeren een vast team van vakbekwame en gemotiveerde medewerkers die in gedrag en houding volledig aansluiten bij de visie en ambitie van de organisatie. Door intensieve begeleiding en ontwikkelmogelijkheden blijven zij een frisse wind in de organisatie.

www.attend.nl


MEERKLEUR!

Door de samenwerking tussen MEERKLEUR! en KSS, kunnen uw medewerkers d.m.v.
e-learning en praktijk training op hun eigen locatie, een erkend catering diploma behalen. Met daarbij aanvullend 3 inspiratiesessies op het gebied van gastvrij ondernemerschap.

De  zorgmarkt is namelijk aan het veranderen, er wordt nog meer kwaliteit verwacht omtrent voeding van onze leveranciers, waardoor ook de vakkennis en kwaliteit van de medewerkers omhoog moet!

www.meerkleur.com


Kort Support Services

Door de samenwerking tussen KSS en MEERKLEUR! , kunnen uw medewerkers d.m.v.
e-learning en praktijk training op hun eigen locatie, een erkend catering diploma behalen. Met daarbij aanvullend 3 inspiratiesessies op het gebied van gastvrij ondernemerschap.

De  zorgmarkt is namelijk aan het veranderen, er wordt nog meer kwaliteit verwacht omtrent voeding van onze leveranciers, waardoor ook de vakkennis en kwaliteit van de medewerkers omhoog moet!

https://kortsupportservices.nl/


Indomo

Huis van tafel, keuken en buffet; de gespecialiseerde partner voor de gedekte tafel, professionele keuken en buffet. Ons programma omvat non-food producten voor bereiding, distributie en consumptie van voeding en dranken. Wij zijn niet alleen uw toeleverancier, maar vooral partner en adviseur. Meer dan ooit zijn wij ervan overtuigd dat partnership het verschil maakt.

http://www.indomo.nl


OMC Aromatherapie

Hoe ruikt het bij U op de afdelingen? OMC zorgt voor aangenaam geurende verpleegafdelingen in zowel care als cure.

OMC zorgt voor een aangenaam geurende omgeving als onderdeel van een healing environment in verpleeg- en ziekenhuizen. Wonen, werken en bezoeken in een niet aangenaam ruikende omgeving is niet meer van deze tijd. OMC staat voor Olfactorisch Management Concept (geurmanagement) en is ontwikkeld in samenwerking met en in opdracht van een Nederlands ziekenhuis. Primair is het concept ontwikkeld om de verpleegafdelingen te ontdoen van de zogenaamde ziekenhuislucht en deze te voorzien van een aangename geur middels het koudverstuiven van etherische oliën.

http://www.omcbv.nl/


Prominent

Prominent Business is er speciaal voor de professionele klant. Met de perfecte zitoplossing voor hotel, wellness, vakantiehuis, kantoor en zorginstelling. Prominent Business creëert stoelen en banken waar gasten van genieten. Het hoogste comfort gecombineerd met eigentijds design, mooie materialen en slimme functionaliteiten. Een moment van zitgeluk, voor elke gast en in elke omgeving.

https://www.prominentbusiness.nu/


Van Geloven

Van Geloven biedt klanten een uitgekiend assortiment lekkere, kwalitatieve en verantwoorde snackproducten met een goed rendement. Mensen blij maken en verrassen met heerlijke snacks: dat is de missie. Van Geloven wilt de favoriete snackspecialist zijn en blijven van consument en professional. Lekker, betrouwbaar, bereikbaar en betaalbaar. Thuis en buitenshuis. Van Geloven is trots op hun producten en dat merkt u aan alles. Tegelijkertijd houden zij van eenvoud en pragmatisme: gewoon doen, met beide benen op de grond en beloftes waarmaken. Zo blijven ze slagvaardig, snel en efficiënt.

https://www.vangeloven.com/


Albert Heijn

https://www.ah.nl/


temp.rite

Specialist in maaltijdverdeelsystemen. Warme lijn of koude lijn: temp-rite International heeft voor iedere keukenorganisatie het juiste systeem. Warmhouden, regenereren of het juist koud houden is geen probleem, wij bieden een pasklare oplossing die past in elke bedrijfsvoering. Vraag ons naar de systemen met contactwarmte, inductie of hete lucht, voor individuele porties of groepsmaaltijden of een combinatie van alles. Wij verzekeren u dat wij het juiste systeem in huis hebben. temp-rite International haalt het beste uit de grootkeuken!

www.temp-rite.nl


AKB

AKB is leverancier van kookgerei, hotelbenodigdheden, keukenapparatuur en benodigdheden voor de facilitaire huishouding voor de profesionele groot- en kleinverbruiker. Uit ons ondernemerschap spreekt maatschappelijke betrokkenheid. Ze is impliciet benoemd, maar expliciet aanwezig, in alle aspecten van ons ondernemerschap; een leidraad in iedere laag van onze organisatie.

Strategische intentie

AKB is een toonaangevende speler op het gebied van professionele voedselvoorziening. We richten ons op klanten in Nederland, die de noodzaak van vakmanschap, kwaliteit en expertise verstaan, teneinde voor die klanten het optimale resultaat te bewerkstelligen.

www.akb.nl

Sponsoren

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.